Contact


+61(0).3.9417.0001

Address

5 Hotham Street, Collingwood
Victoria 3066, Australia

Instagram

@_designoffice


Newsletter

Baker & McKenzie

DesignOffice were commissioned to provide an overlay of finishes, furniture and fittings to refresh the client floor of law firm Baker & McKenzie.

More Information Less Information

The offices of Baker & McKenzie were originally designed by BVN in 2005. DesignOffice worked with the law firm to assess the client facilities and tailor a brief to provide an overlay to refresh the primary floor on Level 27. The design approach was focused on working with the qualities of the existing interiors and overlaying a considered specification of complimentary finishes, furniture and lighting.

New lighting controls and state-of-the-art audio-visual systems were also integrated as part of the overlay. Additionally, custom-designed trays were created for the meeting rooms to provide a dedicated base for iPads, phones, glasses, water, pens and notebooks.

Location Client Floor Overlay, Sydney
Client Baker & McKenzie
Collaboration Original Design by BVN
Photographer Dianna Snape
Completion Date September 2015